Nokia 3310

homeIDstories.se vertical
Nokia 3310

En personlighet

Med Nokia 3310 kan mobiltelefonen bli en del av din personlighet. Med de senaste funktionerna som t ex chat, och möjligheten att ändra telefonens utseende precis när du känner för det, är Nokia 3310 en individ med äkta karaktär. Ta en titt på egenskaperna hos Nokia 3310.

Nokia 3310

Säg din mening

Använd Nokia 3310 för att hålla kontakten med familj och vänner. Med chat-funktionen kan du, i form av textmeddelanden, samtala med andra mobiltelefonanvändare - precis som när du chattar på internet. Om du vill se en demo av chat-funktionen kan du titta på avsnittet om chat och meddelanden

Nokia

En telefon som klär dig

Nokia 3310 har utbytbara Xpress-on™-skal på båda sidor, så att telefonen kan matcha din klädstil eller ditt humör. Med det är inte allt - du kan också anpassa displaygrafiken, ställa in olika användningsprofiler, eller ladda ned de ringsignaler du gillar bäst.

IDstory gjorde 2004 (Nokia-länkar idag borttagna) i samband med ett [ projektsamarbete med Nokia ] som handlade om att bygga broar mellan den fysiska och den digitala världen. Idag kallas konceptet ofta för Internet of Things. Se också länk nedan.

Skapad: Senast ändrad: