homeIDstories.se 10 mest visade IDstories

Företagsgolf

Dropgolf

Och hur når man green?

Företagsgolf

Dropgolf har fokus på närspel och att spela golf fortare - på vilken golfbana som helst i världen. Dropgolf handlar om precision, känsla och är roligt. Passar utmärkt för företagsgolf.

Se stor hemsida om golf i framtiden och Dropgolf.

Droppa en boll var som helst mellan 100 och 10 meter från green. På fairway, i ruffen, i en bunker eller till och med bakom green, Dina medspelare droppar sina golfbollar på samma ställe. Spela klart och notera resultaten i Dropgolfs unika globala scorekort. Och fortsätt lugnt förbi nästa utslag.

Dropgolf är en behaglig promenad och ett omväxlande närspel på alla golfbanor. På Dropgolfs hemsida kan du ladda ner Dropgolfs scorekort, bli medlem och använda e-tjänster, samt läsa om affärsgolf, golf i framtiden med mera.

Läs mer om nytta och nöje för golfspelare och Golfklubbar och Företagsgolf.

Dropgolf logotyp

Dropgolf på en Företagsgolf

Vi arrangerar inte företagsgolf, men kan jag dig goda råd innan du kontaktar en golfklubb för en diskussion om Dropgolf. Golfklubbar som är med Dropgolfs Klubblista erbjuder golfspelare en reducerad greenfee när de spelar Dropgolf.

Tack vare att Dropgolf går fortare kanske fler kunder och andra kontakter tackar ja till er inbjudan om företagsgolf. Det blir också tid över till en presentation av det senaste i er egen verksamhet. Hemsidan har en speciell sida om Företagsgolf.

Man kan lätt tävla i Dropgolf genom att alla startar i en tillfällig Dropbox. Det finns också ett Hcp-system för Dropgolf.

golf

Företagsgolf är i första hand socialt

Att företagsgolf i första hand är socialt och affärsstödjande visas av att företag bjuder in till många olika former av events. Till exempel vin- och chokladprovningar, ballongflygningar, teaterföreställningar och mycket annat. Företagsgolfen möter en annan konkurrens och marknaden behöver ständigt ett visst mått av förnyelse.

Golf har en typ av kostnad som ofta en vinprovning eller teaterföreställning inte har. Man spelar golf på arbetstid, vilket gör att golf har en annan alternativkostnad - handlar om vad man kunde ha gjort istället för det man just gör, t ex spela golf - än de andra nämnda.

Eftersom det går fortare att spela Dropgolf än Tee golf, - man kan växla mellan Tee golf och Dropgolf - har Dropgolf en lägre alternativkostnad, vilket i sin tur bör öka benägenheten att tacka ja till en inbjudan.

Dropgolf fyller också ambitionen att göra något lite annorlunda. Vem som helst kan prova att spela Dropgolf på sin egen bana.

golf och kön

Tävla i Dropgolf

Dropgolf är könsneutralt. Lisa, 54, som är försäljningschef har lika stor chans att besegra Peter, 28, som är både starkare och har tränat hårt med sin nya driver. Här gäller känsla och precision.

Dropgolf har ett eget HCP-system som baseras på ens vanliga Hcp. Som mycket annat med Dropgolf är det enkelt. Du får halva antalet slag. Läs mer om hur man tävlar i Dropgolf.

Skapad: Senast ändrad: