homeIDstories.se 10 mest visade IDstories

Scorekort

En innovation i golfvärlden - scorekort för Dropgolf

Droppa en boll var som helst mellan 100 och 10 meter från green. På fairway, i ruffen, i en bunker eller till och med bakom green, Dina medspelare droppar sina golfbollar på samma ställe. Spela klart och notera resultaten i Dropgolfs unika globalt fungerande scorekort. Och fortsätt förbi nästa utslag.

scorekort

Dropgolf ger dig 18 chanser att göra hole in one

Optimalt antal slag till green är 18 när varje inspel stannar på green. Då par i Dropgolf alltid är 50, återstår högst 32 puttar för att gå på par. Σ, sigma, står för Summa.

Den gula kolumnen är din GIR (greens in regulation) score.

Par är alltid 50, därför har man 32 puttar. Man måste göra fyra up-and-down på en runda för att gå på par.

golfScorekort för Dropgolf

Varje bana i världen har scorekort som fungerar på enbart den banan och ingen annan. Ditt Dropgolf scorekort kan du använda på alla banor alltid. Se en jämförelse mellan Dropgolf och klassisk golf. Du kan till och med använda ett Dropgolf scorekort när du spelar vanlig golf.

Vi säljer/distribuerar Dropgolf scorekort över hela världen.

golfStatistik

Som medlem - helt fritt - i Dropgolf kan du lägga upp dina resultat och se statistik av olika slag t ex medeltal och handikapp-justerade resultat. Mer om scorekortet ...

Golfklubbar som är med i Dropgolfs Nätverk

Dropgolf har en lista med golfklubbar i världen som är med i Dropgolfs nätverk. På dessa klubbar kan du spela Dropgolf och få en reducerad greefee eller annan förmån.

Dropgolf har en stor hemsida där du kan läsa vår golfbloggs, bli medlem, använda e-tjänster, samt läsa om konceptet Dropgolf, golf i framtiden, golf och hälsa med mera.

Skapad: Senast ändrad: